- 1 piept de pui
- rosii decojite in sos ( conserva )
- o ceapa mare
- 3 catei de usturoi
- o crenguta de rozmarin proaspat
- 1 varf de lingurita de chilli ( praf de chilli)
- 500 gr de paste tricolore (sau paste normale)
- sare si piper
Se taie ceapa marunt si se pune in tigaie cu ulei de masline si se calesc la foc mic amestecand incet pana devine o pasta groasa.Se adauga pieptul de pui taiat cubulete si se amesteca usor pana cand puiul capata o culoare alba. Peste se adauga conserva de rosii si un pahar cu apa calda. Se lasa timp de 30 minute dupa care cateii de usturoi se taie feliute si se adauga in compozitie. Se mai lasa circa 10 minute pe foc. Dupa cele 40 minute inchidem focul si adaugam o crenguta de rozmarin proaspat rupt. Se fierb spaghetele timp de 10 minute. Se scot se strecoara se baga sub un jet de apa rece se scurg si se adauga un pic de ulei de masline ca sa nu se lipeasca intre ele.
Pofta Buna! :)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu