vineri, 7 decembrie 2012

Pricomigdale

Ingrediente :
  • 250 g migdale dulci
  • 10 g migdale amare
  • 250 g zahar
  • 2 linguri pesmet
  • 1 lingura de rom
  • 3 albusuri
  • coaja de lamaie (facultativ)
Migdalele (nucile sau alunele) se curata si se piseaza. Se adauga zaharul tos, 1 albus si pesmetul muiat in rom. Separat se bat spuma 2 albusuri si se amesteca apoi totul impreuna. Se adauga coaja rasa de lamaie (facultativ). Din compozitia suficient de consistenta se aseaza in tava (acoperita cu hartie) cu lingurita pricomigdalele. Se dau la cuptor la foc potrivit 20-25 minute. Cand se scot, coala de hartie se intinde pe o planseta uda pentru ca pricomigdalele sa se desprinda usor. (Daca nu puteti sa cumparati migdale puteti folosi si nuci sau alune).

Pofta Buna! :) 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu