marți, 11 decembrie 2012

Friptura in foetaj

Ingrediente :
  • 600 g carne de vaca
  • 1/2 kg ceapa
  • 150 g faina
  • 100 g unt
  • 100 ml ulei
  • 50 g cascaval
  • 50 g pesmet
  • 2 oua
  • piper
  • sare
Carnea de vaca se spala, se taie in bucati mici si se trece prin masina de tocat. Ceapa se toaca si se prajeste in ulei, se adauga carnea tocata prin masina si impreuna se caleste circa 15 minute si se adauga sare si piper dupa gust. Dupa ce se lasa de-o parte, se trece din nou prin masina de tocat, se adauga ouale, pesmetul, se amesteca bine toate la un loc.
Foetajul pregatit din 350 g faina, 250 g margarina ( sau unt), 150 g apa si sare, se intinde si se presara cascavalul ras pe deasupra .Se adauga carnea peste cascaval si se ruleaza, apoi se pune intr-o tava. Pe deasupra se unge cu ou si se presara cu cascaval. Se introduce in cuptor si se tine timp de 25 minute.
Se serveste taiata felii.

Pofta Buna ! :) 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu