- 500 g cartofi albi
- 1 piept de pui
- 1 morcov mare
- 3 ardei kapia
- 2 cepe
- 4 catei usturoi
- secretul gustului sau sare
- piper si chilli pulbere
Se taie pieptul de pui cubulete, cartofii tot asa ii taiem cubulete. Ardeii,ceapa si morcovul ii spalam,curatam si ii taiem cubulete. Usturoiul este singurul pe care il taiem in feliute. Se caleste ceapa cu un pic de secretul gustului sau sare 5 minute dupa care adaugam ardeiul si morcovul si lasam pe foc amestecand mereu timp de 15 minute. Dupa cele 15 minute adaugam catofii si apa cat sa acopere toate legumele. Intre timp punem intr-o alta tigaie sau wok puiul taiat cubulute si il calim/prajim cam 20 minute. Dupa ce cele 20 minute se adauga puiul peste legume, se pune un pic de piper, sare, un pic de chilli pulbere si usturoiul taiat feliute. Lasam la foc mediu partial acoperit timp de 20 minute sau chiar mai putin depinde si de cantitate. Cand sosul se ingroase se stinge focul si se acopera cu un capac.
Pofta buna! :)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu