luni, 18 iunie 2012

Dovlecei umpluti

Ingrediente:
  • 6 dovlecei mijlocii
  • 500 g carne tocata
  • 2 cepe
  • 2 linguri de orez
  • 1 lingurita marar tocat
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingurita faina
  • 4 rosii
  • sare
Se prajeste in putin ulei o ceapa taiata marunt si orezul ales si spalat. Se adauga putina apa si se amesteca cu carnea tocata. Se aleg dovleceii cat mai egali ca marime, se rad de coaja, se taie in doua si se scobesc de miez. Se umplu cu tocatura obtinuta. Se prajesc apoi pe toate partile in ulei. Se aseaza in cratita si peste ei se pune un sos pregatit dintr-o ceapa taiata marunt si calita in ulei, cu putina faina, apa si rosiile taiate cubulete. Se baga la cuptor circa 35-40 minute. Se pot servi cu smantana.

Pofta Buna! :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu