Pentru aluat:
- 250 g faina
- 100 ml apa
- 8-10 g drojdie de bere
- 1 varf de cutit de sare
- 1 varf de cutit de zahar
Pentru compozitie:
Aluatul : Se pune faina intr-un castron. In mijlocul fainii se face o gaura cu mana unde se pune drojdia sfaramata, sarea, zaharul si 10 ml de apa pentru inceput. Se incorporeaza faina dupa acre treptat se adauga toata apa. Se amesteca compozitia pana prinde forma unei mingii. Se framanta bine circa 5-10 minute, dupa care se pune intr-un castron acoperit si se baga la frigider 2 ore ca sa creasca.
Compozitia : Salamul, carnatii si kaiserul se taie bucatele si se calesc intr-o tigaie cu putin ulei si o lingura de bulion 10 minute. Ciupercile si ardeiul se taie in feliute.
Se intinde coca bine pana se obtine un blat subtire pe care il asezam intr-o tava. Peste blat se pune compozitia (kaiser, salam, carnati ), ciuperciile, ardeiul, maslinele feliute si cascavalul ras.
Se pun in cuptorul preincalzit la 220 grade circa 20 minute.
Pofta Buna! :)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu