- 10 rosii mari
- 1 kg carne tocata ( de care preferati voi )
- 1 ceapa mare
- 3 catei de usturoi
- 100 ml apa
- cimbru
- oregano
- ulei
- sare
- piper
Rosiile se iau se spala si se taie partea de sus care se va folosi la final pe post de capac. Se scobesc in interior si se lasa de-o parte. Se toaca ceapa marunt, la fel si usturoiul si se calesc intr-o tigaie cu ulei incins. Se adauga si carnea tocata si se caleste 20 minute impreuna cu ceapa si usturoiul. Se presara peste carne jumatate de lingurita de cimbru si oregano si se mai caleste inca 2-3 minute. Se umple fiecare rosie cu compozitia obtinuta si se adauga si capacul obtinut mai sus. Se aseaza rosiile umplute intr-o cratita sau o tava mai adanca cu ulei si cu 100 ml apa si se toarna peste ele continutul extras din miezul de rosii. Se baga la cuptor si se lasa circa 20-25 minute.
Pofta Buna! :)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu