marți, 30 decembrie 2014

Cartofi acordeon la cuptor

Ingrediente:
  • 4-6 cartofi mari
  • cascaval
  • sunca ( sau orice altceva )
  • unt

Cartofii se spala si se curata de coaja. Se taie fiecare cartof in parte felii dar nu pana jos ca sa nu se rupa ( ideea este sa ramana ca in poze :) ). Se umple fiecare cartof cu cascaval, sunca (aici ramane la aprecierea fiecaruia , se pot face si simplii doar cu usturoi sau ierburi aromate ). Se pune cate o felie de unt pe fiecare plus un pahar de apa si putin ulei in tava care merge la cuptor. Se acopera cu o folie de aluminiu si se baga la cuptorul incins bine vreo 20 minute dupa care se scoate folia de aluminiu. Se lasa la cuptor pana cand cartoful este auriu si facut evident. (aici depinde de cuptorul fiecaruia).


Pofta Buna! :) 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu