Supa alba de pui cu galusti
Ingrediente:
- 3-4 bucati spinari de pui
- 2-3 ciocanele de pui
- 3 morcovi
- 2 buc pastarnac
- 2 buc de telina micute ( sau o buc de telina maricica)
- 1 ceapa
- secretul gustului de legume
- 2 oua
- 5-6 linguri de gris
Se spala puiul si se pune intr-o oala cu 5 l de apa la fiert. Se curata ceapa si se adauga intreaga impreuna cu puiul. Se curata constant supa de spuma lasata de pui. Dupa vreo 20 minute se adauga morcovul, pastarnacul si telina taiate cubulete. Se scoate ceapa intreaga din supa si se arunca. Se bat cele 2 oua ca pentru omleta si se adauga treptat grisul pana devine o compozitie putin tare. Se adauga galustiile in supa cu o lingurita cu coada lunga. Se mai lasa la fiert 15 minute, se inchide focul si se acopera cu un capac. Puteti servi cu patrunjel tocat.
Pofta Buna! :)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu